Audio nabewerking

Audio Post-production

Wil je de audio van je videoproducties optimaliseren? Dit kunnen zijn bedrijfsfilms, vlogs maar ook audioboeken.

Audio nabewerking of ‘post-production’ is het optimaliseren van het geluid bij videoproducties of audioboeken.

Wanneer je bezig bent met het editten van je videoproductie, zul je er ongetwijfeld achter komen dat elke locatie waar gefilmd wordt anders klinkt. Wanneer de shots overlopen kan het zijn dat dit onnatuurlijk overkomt voor de kijker, ook kan het zijn dat er problemen voorkomen in je audio of je hebt problemen met het mixen van sound-effects bij bepaalde scenes. Dit zijn een aantal voorbeelden van situaties waar audio-postproduction de zorgen uit handen zal nemen om zo de beste kwaliteit te bieden voor de klant of jouw kijkers.

In mijn studio werk ik met Pro-Tools 12, een digitale mixer en een uitbundige toolkit op mijn computer. Dit gecombineerd met veel ervaring en passie zal er voor zorgen dat we jouw project de beste kwaliteit kunnen geven.

''Neem contact op voor meer informatie of een prijsindicatie''

Contact opnemen

Letter10 Studio zorgt ervoor dat jouw project professioneel en naar tevredenheid wordt afgerond. Heb je vragen over de mogelijkheden of een specifiek project waar je hulp bij nodig hebt? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Natuurlijk kan je ons ook bellen, een WhatsApp bericht sturen of een e-mail verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.