Letter10 Studio

Letter10 Studio, opgericht door Jesper Stecher

Ik begrijp hoe je je voelt, je bent bezig met een project waar je veel aandacht aan geeft, maar er is een gebied waar je nou eenmaal minder verstand van hebt waardoor het eindresultaat niet uit de verf komt zoals gepland.

Dit overkwam mij op jonge leeftijd toen ik video’s ging maken die tot mijn spijt anders uitpakten dan verwacht. Mijn opleiding Audiovisuele Techniek was dan ook een bewuste keuze.

Na het lezen van het boek ‘Think and grow rich‘ van Napoleon Hill werd ik zó geïnspireerd om mijn dromen te achtervolgen dat ik mijn eigen geluidsstudio heb opgezet en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Van kleins af aan ben ik namelijk altijd al geobsedeerd geweest met geluid en muziek. Dit evolueerde naar digitale muziekproductie en uiteindelijk audio nabewerking voor video. Inmiddels ben ik hier al meer dan 10 jaar in actief en werk ik ook samen met andere engineers vanuit Nederland.

Mijn doel is om videomakers audiotechnisch de aandacht en kwaliteit te bieden die ze verwachten voor een juiste prijs. Het zelfde geldt voor artiesten die een professionele sound willen ontwikkelen of hier een verbetering in zouden willen maken. Je kunt rekenen op een professionele afwerking en 100% toewijding.

Nieuwsgierig geworden? We kunnen op verschillende manieren samenwerken, laat ons weten waar je naar op zoek bent.

''Ontdek hoe wij jouw project er uit kunnen laten springen!''​

Contact opnemen

Letter10 Studio zorgt ervoor dat jouw project professioneel en naar tevredenheid wordt afgerond. Heb je vragen over de mogelijkheden of een specifiek project waar je hulp bij nodig hebt? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Natuurlijk kan je ons ook bellen, een WhatsApp bericht sturen of een e-mail verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.